Behandlingar

Hårvårdsbehandlingar

Hos oss erbjuds du olika hårvårdsbehandlingar och du som kund ska alltid känna dig trygg i stolen.

Vår konsultation inför din behandling är viktig. Utifrån den väljer vi hur vi ska gå tillväga för att vi ska nå dina önskemål. Vi tar hårets historik i beaktning när vi väljer färgteknik och för bäst hållbarhet rekommenderar vi eventuellt en djuprengöring av ditt hår.

Hårvårdsbehandlingar

Hos oss erbjuds du olika hårvårdsbehandlingar och du som kund ska alltid känna dig trygg i stolen.

Vår konsultation inför din behandling är viktig. Utifrån den väljer vi hur vi ska gå tillväga för att vi ska nåt dina önskemål. Vi tar hårets historik och hälsa i beaktning när vi väljer behandling och färgteknik. 

Läs mer om våra olika behandlingar

Klippning

När det gäller klippbehandlingar skapar vi allt från en klassik klippning till en ny look utefter din personlighet. Vi ser vårt yrke som ett gediget hantverk.

Hårvårdskurer

I samband med klippning eller färgbehandlingar erbjuder vi olika kurer för att ditt hår ska må som allra bäst. Från en stärkande olaplaxkur som skyddar och bygger upp håret till en djupgående fukt- och glansinpackning. 

Frans och bryn

Vi erbjuder även dig det där lilla extra, frans och bryn fix. Forma och färga dina ögonbryn och färga dina ögonfransar. Det ger dig den där pigga och fräscha looken efter din hårvårdsbehandling, fråga oss gärna om detta redan när du bokar din tid så att vi kan planera. 

Bröllop och fest

Självklart stylar vi dig inför din stora dag, eller fest. Vi erbjuder både enklare och mer avancerade uppsättningar. Och när vi ändå gör håret erbjuder vi även dag/fest/brudmakeup. Läs mer om bröllop. 

Ta hand om ditt hår

Givetvis har vi även hårprodukterna som hjälper dig att ta hand om ditt hår på bästa sätt. Vi säljer bara produkter som vi själva skulle använda. Välkommen in så berättar vi mer och hittar produkter som passar just dig. 

 

Din frisör mitt i Vemdalen.

Vanlig klippning.

600kr

Färg